Necat Nasıroğlu Ortaokulu

Vizyon: Eğitimin, çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteği ve yeteneğini kazandırmak olduğuna inanıyoruz. Biz her çocuğun içinde, onu özgür, çok yönlü ve bir birey olarak yetişmesini sağlayacak değerler olduğuna, toplumların mutluluğunu sağlamanın, cehaleti ortadan kaldırmanın ve demokratik bir toplum oluşturma yolunun ancak toplumların iyi yetiştirilmiş bireylerce sağlanabileceğine; bu nedenle de insan için gösterilecek en önemli çabanın eğitim olduğuna inanıyoruz. Biz, Demokratik bir ortamda, idealist ve yaratıcı bireylerin yetiştiği, bilgi toplumu içerisinde yeniliklere açık, biz duygusunun gelişmiş olduğu, kaliteli bir okul olmak istiyoruz.

Misyon: Çocuklarımızın kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını hedefliyoruz. Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli, çevresine saygılı, farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, bilgi üreten, öğrenmeyi öğrenen, sorgulayabilen, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek. Öğrencisinin sahip olduğu yetenekleri ortaya çıkaran geliştiren, akademik başarısını yükselten, etkin ve öncü bir kurum olmak için varız.

Başarılar: *** Batman Anadolu Lisesi’nin düzenlediği ortaokullar arası "Kim Korkar Matematik’ten" Olimpiyatları düzenlendi.Okulumuz, düzenlenen bu olimpiyatta birinci oldu. *** İl genelinde düzenlenen resim yarışmalarında 1.lik, 2. lik ve 3.lük dereceleri alınmıştır.

Saatler: 08.10-12.10 / 13.10-14.40
Isınma: Kalorifer
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://necatnasirogluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ÇAMLICA MAH. 2480 SK. NECAT NASIROĞLU ORTAOKULU BLOK NO 3 MERKEZ / BATMAN

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Merkez

Ulaşım Şehir içi dolmuşlar ve Belediye otobüsleri(4 ve 24 numaralı) ile ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sıkıntısı yoktur.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 3,3 km