KORUYUCU MELEĞİM ANNEM PROJESİ

Rehberlik ve Araştırma Merkezimiz tarafından hazırlanan öğrencilerimizin annelerine yönelik yürütülen "Koruyucu Meleğim Annem" projesi eğitim seminerleri okulumuzda düzenlendi.

14.12.2021 417

"Koruyucu Meleğim Annem Projesi" eğitimleri altıncı haftasında, okulumuzda gerçekleşti.

Proje kapsamında annelerimize yönelik "Bağımlılık (Madde, Tütün, Alkol ve Teknoloji), Ergenlik Dönemi ve Bağımlılıktan Korunma Yöntemleri, Ebeveyn Tutumları ile Öğrencinin Başarısında Ailenin Rolü" konularında eğitimler verildi.

Ayrıca eğitime katılan tüm annelere proje içerik oluşturma ekibi tarafından oluşturulan "Ebeveyn Bağımlılık Bilgilendirme Kitapçığı" dağıtıldı. Okuma-yazma bilmeyen annelerimiz için ise "Ebeveyn Bağımlılık Bilgilendirme Kitapçığı" seslendirilmesi yapılıp çevrim içi kanallarda paylaşımı yapılacak.